Στρώματα Nερού & Ορθοπεδικά Στρώματα

AQUASTROMA

Γενικός Αντιπρόσωπος Ελλάδος

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

50100 Κοζάνη

T/F:2461033323 
www.aquastroma.gr

Αυτό μας κάνει ξεχωριστούς!!!

Διαλέξτε μια ποιότητα στρώματος και ράψτε το σε ότι διάσταση το επιθυμητέ εσείς!

Στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των ημερών μας, όπου το στρες, το άγχος και οι εντάσεις κυριαρχούν στη ζωή μας, επηρεάζεται η διάθεση και η ποιότητα της ζωής μας εξαιτίας της έλλειψης ποιοτικού ύπνου. Το ολοκληρωμένο σύστημα ύπνου AQUASTROMA με τα ορθοπεδικά στρώματα νερού και ορθοπεδικά στρώματα, μαξιλάρια καθώς και με τα σωστά κρεβάτια είναι επένδυση για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Με σεβασμό στον πελάτη αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς. Στα πλαίσια της αποκέντρωσης, στηρίζοντας μικρές τοπικές κοινωνίες δημιουργήσαμε το 2007 στη Λευκόβρυση Κοζάνης ένα μοναδικό χώρο με κύριο στόχο και σκοπό να κρατάμε χαμηλά το κόστος των λειτουργικών μας αναγκών, έτσι ώστε να είμαστε σταθερά προσιτοί στις τιμές μας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους εσάς να αποκτήσετε το ολοκληρωμένο σύστημα ύπνου AQUASTROMA.
Χαρά μας είναι να σας ξεναγήσουμε στο χώρο μας λύνοντας όποια απορία έχετε και φυσικά να δοκιμάσετε τα μοναδικά στρώματα AQUASTROMA όπου ο ύπνος πραγματικά γίνεται μια νέα εμπειρία.

AQUASTROMA
Ορθοπεδικά στρώματα & νερού

Ο καλός ύπνος ανήκει σε όλους μας